Recent Posts

Tuesday, December 25, 2012

Download Android dan iOS Games for Free

Setelah 3 bulan gak nge-blog,gue iseng ngebuka blog ini lagi cuy,mudah-mudahan aktif lagi hehe

langsung aja bagi kamu yang belum tau liburan mau ngapain,mending main game di hp kamu ajaa :)

Untuk Android gue kasih Blood and Glory :Legend
game ini adalah game alternatifnya Infinity Blade 2

screenshot :


link download : "https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.gladiator2&referrer=utm_source%3Dappaware&utm_medium=website&utm_campaign=fwd

buat pengguna iOS yang mau juga boleh : https://itunes.apple.com/us/app/blood-glory-2-legend/id496748308?mt=8&uo=4

Untuk pengguna iOS,ada game yang lagi free nih,buruan download sebelum kembali ke harga normal,gamenya adalah Avengers Initiative
link : https://itunes.apple.com/us/app/avengers-initiative/id507283331?mt=8
ok cuy thanks :)))

3 Komentator:

Hi, I do think this is an excellent website. I stumbledupon it ;) I will revisit yet again since i have saved as a
favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you
be rich and continue to guide others.

Also visit my website how to get your ex back fast

I am an avid reader who likes engaging content. That's why I am here. Your original views on this topic are refreshing and interesting. You've done a great job of expressing your views. Thank you.
tu 95| call of duty| clicker heroes| strike force heroes 2| kitten cannon
scooby doo games| scooby doo| brain games| braingames| brain

Post a Comment

Silahkan berkomentar,Gue senang bisa menjawab pertanyaan :D.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More